Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Oproep: Reisverslagen 2014

Net terug uit Maleisie? Hoe was jouw vakantie in Maleisie? Vertel het ons...Wat heb je allemaal gedaan en heb je nog leuke tips voor mede-reizigers?

Oproep: Reisverslagen 2014

Berichtdoor Ilya » Ma 23 Juni 2014 14:01

Het is weer zover; een vriendelijke oproep aan een ieder die een reisverslag wilt aanleveren die ik op Veelzijdig Maleisie kan plaatsen.

Ben je recent al naar Maleisie geweest? Laat ons weten hoe het was een schrijf je reactie in deze rubriek, of lever een geschreven reisverslag aan met een dag-tot-dag beschrijving, of een algemene impressie.

Ga je binnenkort met vakantie? Ik plaats met groot plezier een leuk reisverslag.

In ruil voor het reisverslag bied ik een reisboek naar keuze (bv. Lonely Planet, Insight Guide oid) van een bestemming naar keuze.

Je kunt je reisverslag in .doc mailen naar [email protected].

Als je er ook wat passende foto's bij hebt, zou dat helemaal mooi zijn. Zijn de foto's te groot, verstuur ze dan via wetransfer.com.
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Terug naar Hoe beviel het?

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron