Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Tips voor rondreis met kids van 13, 11 en 8?

Stel hier je vragen wanneer je van plan bent met de kids naar Maleisie te reizen.

Tips voor rondreis met kids van 13, 11 en 8?

Berichtdoor FransenIneke » Wo 17 Juli 2013 21:10

Hoi,

Allereerst complimenten voor de site!

Ons reisschema:

AMS/KLIA/Kuching
3 dagen Kuching Stad
3 dagen Tanjung Datu
3 dagen Damai Beach
3 dagen Ulu Ai
2 dagen nog in te vullen
Kuching/KLIA
1 dag Kualu Selangor
2 dagen Cameron Higlands
5 dagen nog in te vullen
4 dagen kuststreek Terengganu
2 dagen nog in te vullen
3 dagen KL

Tips voor activiteiten en accomodaties van harte welkom. We zullen onze ervaringen delen.

Frans en Ineke
FransenIneke
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Di 16 Juli 2013 15:51

Re: Tips voor rondreis met kids van 13, 11 en 8?

Berichtdoor Coco » Do 01 Augustus 2013 19:09

Hoi,
Ik zie wel wat overeenkomsten met onze planning! Wanneer gaan jullie? Wij denken te starten met Damai Beach om even op adem te komen na de reis en overgang naar het klimaat daar. Misschien beter om 2 nachten CH te doen, omdat je ook een dag van aankomst en een dag van vertrek hebt. Natuurlijk die 5 dagen gebruiken om te chillaxen op een eiland aan de oostkust? Misschien nog naar palau Kapas als je in de buurt van Kuala Terengganu bent. Er is daar een Nederlands gezin die er een nieuwe start heeft gemaakt en een hotel is begonnen. Zie : www.kapasturtlevalley.com.

Succes met plannen!

Groetjes Coco
Coco
Maleisiefiel
 
Berichten: 109
Geregistreerd: Za 20 Oktober 2012 10:09


Terug naar Vakantie met kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron