Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededeling

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Basisschool bezoeken in Maleisie

Stel hier je vragen wanneer je van plan bent met de kids naar Maleisie te reizen.

Basisschool bezoeken in Maleisie

Berichtdoor eevandees » Di 20 November 2012 14:30

Beste forumbezoekers,

Tijdens onze reis naar Thailand, Maleisië en Japan gaan wij als "leermoment" voor onze dochter in elk land een basisschool bezoeken. Zij kan dan een beetje zien hoe het er daar aan toe gaat, hoe een school of klas er uit ziet e.d.

Is er iemand die een school (niet aan de oostkust) kan nomineren om contact mee op te nemen? Het lijkt mij dat dit met een introductie wat makkelijker gaat. Ik hou me aanbevolen!

Groet,
Edith
eevandees
Nieuw lid
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Za 20 Oktober 2012 20:46

Terug naar Vakantie met kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten