Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Olifanten Kenyir

Stel hier je vragen wanneer je van plan bent met de kids naar Maleisie te reizen.

Olifanten Kenyir

Berichtdoor anita » Vr 23 Juli 2010 17:18

Kan iemand ons vertellen of het olifantencentrum in Kenyir de moeite waard is. Of moeten we met de kinderen naar Kuala Gandah?
anita
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Vr 23 Juli 2010 16:32

Re: Olifanten Kenyir

Berichtdoor Ilya » Za 24 Juli 2010 07:46

Olifanten bij Kenyir: Niet toeristisch en dichtbij het fantastisch mooie Kenyir! Wel aan de 'verkeerde' kant van Kenyir....

Olifanten bij Kuala Gandah: Toeristisch en dichtbij KL (redelijk dichtbij) en Taman Negara.
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55

Re: Olifanten Kenyir

Berichtdoor anita » Za 24 Juli 2010 09:15

Ben je zelf in Kenyir geweest? Ik heb ergens gelezen dat het niet zoveel voorstelt en dat er maar 2 olifanten zijn. We hebben de kinderen beloofd dat ze olifanten mogen wassen en die belofte moeten we wel nakomen anders...

We zijn van plan om na Taman Negara naar de Oostkust te gaan en zoeken dus even welke olifanten voor ons het handigste zijn. Vandaar.
anita
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Vr 23 Juli 2010 16:32

Re: Olifanten Kenyir

Berichtdoor Ilya » Za 24 Juli 2010 10:26

De rehab bij Kenyir is volgens mij kleiner; ik ben er echter zelf niet geweest. Het punt is dat er wel eens wordt gezegd dat Kuala Gandah een beetje te toeristisch is en dat de organisatie aldaar dit op een bepaald moment een beetje uit het oog is verloren. Neemt niet weg dat ze er goed werk doen; en de bezoekers hard kunnen gebruiken. Ik zou met kids naar Kuala Gandah gaan; al is het maar omdat de tocht via Kenyir wel een erg lange is en een beetje uit de route ligt; tenzij je sowieso al naar Kenyir gaat en tenzij je vanaf Kenyir van plan ben naar Cameron Highlands te reizen.
Schrijf je op je eigen website, je reisblog, facebook of twitter over je reis door Maleisie? Neem dan een linkje op naar Veelzijdig Maleisie. Dank!
Gebruikers-avatar
Ilya
Administrator
 
Berichten: 4146
Geregistreerd: Vr 02 December 2005 10:55


Terug naar Vakantie met kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron