Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

oost sabah

Stel hier je vragen wanneer je van plan bent met de kids naar Maleisie te reizen.

oost sabah

Berichtdoor zipolite » Di 16 Februari 2010 14:45

Wie heeft ervaring met tours op oost-sabah??

we zijn van plan om in juli naar o.a. oost-sabah te gaan met onze 3 kinderen.
wie heeft tips?
we willen naar Turtle Island en een tour over Kinabatangan River maken, met evt. overnachting.
Wat is verder aan te raden om te doen in Sabah?
en is het nodig om nu al een tour te boeken of is dat in de zomer ook ter plekke te organiseren (ivm accommodatie).

we hebben ongeveer 2 weken voor Westelijk Maleisie en 2 weken voor Borneo. We beginnen op Langkawi en willen ook weer eindigen met een eiland, maar dan aan oostkant.
zipolite
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Di 09 Februari 2010 09:54

Terug naar Vakantie met kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron