Reisaanbod

Mededeling

Op het forum kun je terecht met al je vragen over het vakantieland Maleisie. Binnen de rubriek Vraag en Antwoord kun je al je vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

Wonen in Kuala Lumpur

Stel hier je vragen over wonen en werken in Maleisie (bv MM2H en Work-permits). Hier kun je ook terecht met vragen over woonruimte, verhuizen en kosten van levensonderhoud.

Wonen in Kuala Lumpur

Berichtdoor Nadinemaas » Di 25 Oktober 2016 06:34

Hallo Allemaal,

Zijn er wellicht mensen die binnenkort naar Kuala Lumpur verhuizen?
Ik woon en werk als makelaar in Kuala lumpur en ik zou het super leuk vinden om Nederlandse mensen te helpen met het vinden van een geschikte huur/koopwoning.Ik ben gespecialiseerd in het vinden van geschikte woningen voor Expats in verschillende wijken zoals; KLCC, Bangsar, Mont Kiara en Damansara Heights en ben werkzaam voor het grootste Internationale Real Estate kantoor RE/MAX Malaysia.
Voor al je vragen wat betreft wonen, scholen, openbaar vervoer etc. in Kuala Lumpur kun je bij mij terecht, ik help je graag!

Met vriendelijke groet,

Nadine Maas
[email protected]
https://www.facebook.com/NadineMaasRema ... page_panel
Nadinemaas
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Di 04 Oktober 2016 05:08

Terug naar Wonen, werken en verhuizen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast