Reisaanbod

Welkom bij het reizigersforum van Veelzijdig Maleisie. Al vele jaren komen reizigers hier met vragen omtrent hun reis naar het prachtige vakantieland Maleisië. In de rubriek Vraag en Antwoord kun je alle vragen stellen. Laat ons achteraf weten hoe het beviel, of deel tips met de andere forumgebruikers. Ook kun je hier je reisplan delen, zodat anderen er input op kunnen geven. Mocht er ergens niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

Een nieuw bericht publiceer je gemakkelijk door eerst de rubriek te kieze en vervolgens links bovenin op 'Nieuw onderwerp' te klikken. In het nieuwe scherm schrijf je de tekst en onderaan heb je verder nog de mogelijkheid om foto's aan je bericht toe te voegen (klik op 'Foto toevoegen'). Als je bericht gereed is voor publicatie druk je op 'Versturen'.

Mededelingen

Naast het forum is er tevens een besloten Facebook groep genaamd 'Vrienden van Maleisië' waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Naast reizigers zijn hier ook expats actief, die vaak actuele tips en informatie delen met de rest van de community. Als je over een Facebook account beschikt is dit een zeer handige manier om je reisgerelateerde vragen aan ons te stellen.

Let op: niet iedereen ontvangt de bevestigingsmail na registratie. Stuur ons een e-mail zodat we je account meteen kunnen activeren.

1 maand rondreizen

Stel hier je vragen over Maleisië (en Borneo). Hier kun je ook je algemene (vakantie) vragen kwijt. Hier kun je jezelf ook voorstellen, en direct je eerste vraag stellen.

1 maand rondreizen

Berichtdoor Janny » Do 14 Juli 2016 21:58

Hoi,
Ik ben Janny, een vrouw van 59 jaar die een maand alleen gaat rondtrekken in Maleisië. Ik vind dat wel spannend.
Ik-vertrek eind juli.
Ik wil rondtrekken op t schiereiland met uitstapjes naar Perhentian en Langkawi.
Mocht ik tijd over hebben, dan zou ik ook nog Borneo Maleisie kunnen doen. Maar vooreerst zit dat niet in de planning, ik wil t vooral rustig aan kunnen doen.
Vraagjes: wat moet ik zéker doen en zéker niet doen? Ik wil de highlights die in de reisprogramma's van reisorganisaties staan natuurlijk doen.
Als oudere vrouw alleen..... tips?
Hoe reis je het meest/best rond: bus, trein, vliegtuig?
Dank voor reacties!
Janny
Nieuw lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Vr 08 Juli 2016 21:46

Terug naar Vraag en Antwoord

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten

cron