Berjaya Times Square Theme Park

Berjaya Times Square Theme Park (voorheen Cosmo’s World) is een compleet pretpark met achtbaan binnen een enorm winkelcentrum. Eigenlijk zou je bijna zeggen; ‘Only in Malaysia’. Dan hebben we het niet over een kinderattractie voor de kleintjes, maar een reuze achtbaan met loopings en koprollen. Het pretpark is één van de grootste indoor pretparken ter wereld, ruim 35.000 vierkante meter groot. Als je in Kuala Lumpur de Berjaya Times Square shopping mall binnenwandelt, dan valt het pretpark nauwelijks op. Het enige dat je eventueel ziet, is een rij met wachtende op de 3e etage van het winkelcomplex.

berjaya-times-square-theme-park-1

berjaya-times-square-theme-park-2

berjaya-times-square-theme-park-3

berjaya-times-square-theme-park-4

berjaya-times-square-theme-park-5

Het meest opvallende aan deze achtbaan is dat de baan zelf gewoon langs de winkelgalerij loopt (op meerdere niveaus). Het zal je dan ook vast niet verbazen dat het regelmatig voorkomt, dat iemand zich helemaal doodschrikt omdat er ineens in een flits een groep gillende mensen langs komt. We konden het zelf niet laten er ook een ritje in te maken, het was absoluut een ervaring op zich.

Openingstijden

Het pretpark is doordeweeks dagelijks geopend tussen 12.00 in de morgen en 22.00 ’s avonds. In het weekend gaan de deuren al om 11.00 open.

berjaya-times-square-theme-park-6

berjaya-times-square-theme-park-7

Toegangsprijs

De entreekosten bedragen RM48 voor volwassenen en RM38 voor kinderen.

berjaya-times-square-theme-park-8

berjaya-times-square-theme-park-9

Adresgegevens

  • Berjaya Times Square Theme Park
  • Level 5 & 7, Berjaya Times Square
  • No.1, Jalan Imbi
  • 55100 Kuala Lumpur
  • Malaysia
  • Website

Kaart

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *