Laat je Maleisie foto’s niet op de plank liggen

Tegenwoordig maken we steeds meer foto’s en zijn selfies, selfiesticks, en allerlei apps zoals Instagram niet meer weg te denken. Maar vaak gebruiken we de foto’s die we maken niet en daardoor belanden ze ‘op de plank’. Echt jammer, want door de foto’s vast te leggen heb je er meer plezier van. Webprint.nl biedt verschillende manieren om je foto’s zelf te verwerken tot producten. Gebruik de foto’s van je reis naar Maleisië op een creatieve manier met de volgende ideeën.

fotoboek-1

1. Een fotoboek Magini als geüpgrade ansichtkaart

Het thuisfront wil ook meegenieten van je belevenissen in Maleisië en zijn razend benieuwd naar de avonturen die je hebt meegemaakt. Van oudsher houd je op vakantie je familie en vrienden op de hoogte met een (vaak lelijke) ansichtkaart, die met de post eigenlijk altijd te laat aankomt. Gebruik je foto’s om online een klein en voordelig fotoboek Magini te maken voor de achterblijvers in Nederland. Zoek in Kuala Lumpur een internetcafé op en stel snel en gemakkelijk online je eigen fotoboekje samen. De foto’s worden ontwikkeld op hoge kwaliteit Fujifilm fotopapier. Zo krijgen vrienden en familie een preview van je vakantieavonturen in 20 foto’s.

2. Geweldige herinnering voor in je interieur

Na je vakantie is het leuk om een prachtig aandenken aan je reis naar Maleisië prominent op te hangen in je interieur. Die foto met de olifanten van de Kuala Gandah opvang, een prachtige panoramafoto van de het Lake Kenyir of de foto van je oranje vrienden in het Semenggoh orang-oetan reservaat. Druk deze prachtige foto’s af op verschillende materialen zoals canvas, aluminium, hout, plexiglas en forex. Deze materialen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen beschikbaar. Kies je favoriete foto en een geschikt materiaal voor de perfecte blikvanger aan je muur!

fotoboek-2

3. Een zelfgemaakt fotoboek met anekdotes

Foto’s belanden zoals eerder gezegd vaak op de plank en de avonturen die je meemaakte vergeet je langzamerhand. Dat is jammer, want de foto’s met bijbehorende verhalen zijn leuk om aan herinnert te worden. Leg beide nu vast in een fotoboek naar keuze en ontwerp deze online op je eigen manier. Voeg naast foto’s ook achtergronden, tekstvakken en figuren in om een persoonlijk tintje aan je fotoboek te geven. Wijdt bijvoorbeeld 2 bladzijden aan je trip door de grotten in het Gunung Mulu nationaal park, 4 aan het verhaal van de magische beklimming van de Mount Kinabalu en nog eens 2 aan een selectie van prachtige selfies vanaf een van de Skybars in Kuala Lumpur. Als je naast de foto’s ook het verhaal bij de foto’s vertelt, ontstaat een prachtig vormgegeven reisverslag van Maleisië. Gebruik dus je foto’s en stel je eigen fotoboek samen!

Naast deze tips zijn er nog talloze manieren waarop je je favoriete foto’s kunt gebruiken.

Webprint.nl geeft 3 codes t.w.v. €50,- per stuk weg. Codes zijn alleen geldig op fotoboeken, maar wel met volledige vrijheid om het fotoboek samen te stellen met alle opties. Laat hieronder een reactie achter om mee te doen. Een simpel “Ja, ik wil dat fotoboek” is voldoende.

6 reacties op Laat je Maleisie foto’s niet op de plank liggen

 1. R Schreurs
  maandag, 7 september 2015 om 15:21 (3 jaar geleden)

  Ja, ik wil dat fotoboek

  Beantwoorden
 2. Natasja
  woensdag, 23 september 2015 om 21:37 (3 jaar geleden)

  Ja, ik wil dat fotoboek

  Beantwoorden
 3. Linda de Jong
  woensdag, 23 september 2015 om 23:02 (3 jaar geleden)

  Ja ik wil dat fotoboek…….omdat ik begonnen was met het maken van een fotoboek bij het Kruidvat maar door een fout in de software van het Kruidvat en het slechte advies van de klantenservice mijn, inmiddels 26 pagina’s tellende fotoboek, verdwenen is. Wat een stress en frustratie…..

  Beantwoorden
 4. Stijn
  dinsdag, 29 september 2015 om 16:22 (3 jaar geleden)

  Net terug van een prachtige reis in Maleisie. Dus ja dat fotoboek is meer dan welkom!

  Beantwoorden
 5. Lisanne
  zaterdag, 16 januari 2016 om 12:21 (3 jaar geleden)

  JA, IK WIL dat fotoboek!

  Beantwoorden
 6. Maaike
  dinsdag, 16 februari 2016 om 11:33 (3 jaar geleden)

  Ja, ik wil dat fotoboek! 😄

  Beantwoorden

Reageer

Je e-mailadres zal niet gebruikt worden. Verplichte velden worden met een * weergegeven

Voer hieronder je reactie in *